Ik was al op jonge leeftijd creatief bezig. Ik heb al vroeg mijn hoog intuïtief vermogen kunnen uiten in schilderen, houtsnijden en het maken en lezen van inspiratie- en tarot kaarten.

Als professioneel kunstenares is mijn grootste talent het visueel maken van ideeën, gevoel en gedachten. Ook mijn praktische aanleg komt in het coaching werk goed van pas.
Als ambachtsvrouw ben ik gewend. om de diepte en details uit te werken waardoor het onmogelijke mogelijk gemaakt kan worden.
Naast bestuursfuncties in diverse verenigingen en stichtingen, heb ik een eigen stichting opgericht ter bevordering van kunst en cultuur bij jongeren, genaamd Stichting Noenki.

Mijn missie is jou helpen met het geven van inzichten over jouw talenten door middel van visualisatie. Door het in kaart brengen van de situatie maak ik jou bewust van hoofdzaken en bijzaken, hoe de processen lopen en waar op te focussen. Doormiddel van een stappenplan met praktische tips wil ik jou inspireren tot actie, waardoor jij vertrouwen krijgt in je eigen kunnen.

Gaby over Floor:
Floor kan ideeën en gedachten visueel maken. Zij is praktisch, zeer creatief, een doorzetter en ze kan bergen verzetten en het onmogelijke mogelijk maken. Out of the box denken. Ze is goed in diepte uitleg. Heeft een oplossend vermogen en is een optimist.