312900_10150280673901899_630676898_8130858_1643213146_nWelkom,ik ben Gaby Witters, getrouwd moeder van twee kinderen en coach bij Meiden met een Missie.

Van jongs af aan ben ik al bezig met het bedenken van nieuwe concepten (ideeën bus/mogelijkheden) Met deze eigenschap heb ik al vele personen en bedrijven geïnspireerd tot een nieuwe kijk op hun situatie.

Na mijn opleidingen heb ik 15 jaar leidinggevende functies gehad bij een groot mode concern. Daarna ging het roer om en heb ik gekozen voor het moederschap. Met deze missie leerde ik mezelf goed kennen en kreeg ik diverse spiegels voorgehouden. In die tijd heb ik een opleiding kinesiologie gedaan om nog meer verdieping te zoeken bij mijzelf en bij anderen.

Als manager was mijn grote kracht de beste kwaliteiten uit het personeel te halen en talenten bij mensen te herkennen waardoor je de beste mensen op de juiste plekken kunt inzetten. Verder was ik in staat positieve werksfeer te creëren en het hebben van een helikopter view.Nu met veel ervaring rijker is mijn nieuwe missie jouw missie. Met het aanreiken van ideeën, het geven van inspiratie en het in kaart brengen van jouw talenten help ik jou op weg naar meer liefde, succes en balans in je leven.

Floor over Gaby:
Gaby is een visionair. Ze werkt doelgericht met bezieling. Ze kan als geen ander talenten herkennen en denkt out of the box. Met haar helikopter view ziet ze dingen snel heel helder. Ze zit vol met ideeën en heeft de nodige lef en wil alles uit het leven halen. Als Gaby iets in haar hoofd heeft, gaat ze er voor. Verder is Gaby hoog sensitief (HSP), dit zie ik als een groot voordeel in haar werk. Ze is positief ingesteld.