Wij werken met verschillende tools. Samen met jou kijken wij welke het beste bij jou passen. Enkele voorbeelden.

m1Moodboard/ inspiratiebord

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Een moodboard lijkt op een collage, maar is veel meer dan dat. Het is een visualisatie van een concept, idee, droom of gevoel. Het is een leuke en creatieve bezigheid en geeft veel inspiratie. Je bent bezig je ideeën en dromen om te zetten naar een beeld. Doordat je vanuit een flow werkt kan de uitkomst verrassend en verfrissend zijn. Het kan je helpen de dingen helder voor je te krijgen. Wie ben ik, wat wil ik, wat nu?

m1Overtuigingen ombuigen

Onze overtuigingen hebben een sterke invloed op ons gedrag. Ze motiveren ons en geven vorm aan wat we doen. Overtuigingen zijn niet tastbaar maar ze beinvloeden wel ons hele leven. Een overtuiging is jouw waarheid en je bent er zeker van. Met onze waarheid creeeren we de kwaliteit van het leven.

Overtuigingen ombuigen is een van de belangrijkste oefeningen, want overtuigingen hebben we al vanaf de babytijd meegekregen door onze ouders, opvoeders, leraren, coaches, omgeving etcetera. Ze zitten vast geworteld in ons systeem. Leer jezelf met positief denken, een andere overtuiging aan en breek los van oude gewoonten. Wij helpen ombuigen.

m1Affirmaties

Nadat we een overtuiging  hebben omgebogen maken we affirmaties. Affirmaties helpen je om je goed te voelen. Ze geven meer zelfvertrouwen, moed, inzicht en ontspanning. Affirmaties (kleine duidelijke zinnen) zijn enorm krachtig en zijn positief.

Door gezamenlijk uit te zoeken welke affirmaties goed bij jou passen en door die zelf  te gaan oefenen zet je een proces in je lichaam op gang wat helpt om emotionele en lichamelijke blokkades op te lossen. (Het zelfherstellend vermogen van het lichaam)

Voorbeeld:  Ik ben lief,   Ik hou van mezelf,   Het leven lacht me toe…………

m1Spiegelsessie

Hoe zie jij jezelf? Een spiegelsessie heeft als doel om inzicht te krijgen in wie je bent. Door te kijken naar jezelf wordt je bewust van je lichaam en de manier hoe je daarmee omgaat. Het geeft een andere kijk op je huidige manier van leven. Bewustwording en confrontatie zijn hier de sleutel woorden.

m1Reading met  tarot en inspiratie kaarten

Florence van Meiden met een Missie werkt geregeld met energieën en intuïtie. Met diverse soorten kaartenspellen/inspiratiekaarten kunnen we levensvragen helder krijgen en kunnen we je wellicht een bepaalde richting insturen. Deze dienst bieden wij ook los aan. (65 euro per uur zowel privé als in groepen)