m1Persoonlijke missie

imageWie ben jij?  Waar ben jij naar op zoek?  Wat zijn jouw talenten?  Wat is jouw doel ? En hoe ga je dat bereiken? Heb je het gevoel dat je stil staat of dat je geleefd wordt?

Zet jezelf op nummer één! Nu is het tijd voor een upgrade! Maar hoe doe je dat?

De oplossing is simpel! Wij van Meiden met een Missie gaan samen met jou op zoek naar jouw persoonlijke missie. Dit doen we door middel van brainstormen en diverse workshops. Op deze manier krijgen we jouw doelen helder en zul je antwoorden vinden. Hierdoor ontstaat er een visie waarop we gezamenlijk een strategie gaan bepalen. Met dit stappenplan begeleiden wij jou naar persoonlijk succes.

Persoonlijke inzichten

Heb jij levensvragen? Waar haal jij levensenergie vandaan? Waar wordt jij intens gelukkig van? Wat brengt jou tot leven? Welke ervaringen, activiteiten en energieën geven jou kracht en versterken en voeden jou tot in je kern? En waar zitten jouw blokkades?

 

m1Zakelijke missie

Is jouw bedrijf in een sleur terecht gekomen? Is het vastgeroest in oude patronen en denkwijze? Staat het stil? Zou het meer moeten groeien in omzet en winst? Durven jullie te veranderen?

Tijd voor Meiden met een Missie! Wij gaan samen terug naar de basis om te onderzoeken of de missie nog wel aansluit bij de visie en strategie van jullie bedrijf. Het kan zijn dat in de tijd jullie missie is veranderd of jullie visie en strategie verouderd zijn. Dit doen we door middel van brainstormen, diverse workshops en onze Starfish methode. Met een helder en duidelijk stappenplan kunnen wij jullie bedrijf helpen ontwikkelen naar een gezondere situatie met meer energie, vitaliteit, leven en uitdaging!

Wij zorgen voor advies en/of ondersteuning bij dit gehele inspirerende proces.

Ook kunnen wij jullie personeel individueel helpen met zelfontwikkeling.

 

m1Startup’s

Loop je al een tijde rond met een idee en wil je graag je eigen bedrijfje starten, alleen  weet je niet waar je beginnen moet of heb je moeite met een concept te maken en kan je een beetje sturing gebruiken!

Wij van Meiden met een Missie zorgen dat je actie onderneemt, en we begeleiden je naar een succesvolle start.

Met onze tools gaan we gezamenlijk jouw missie en visie vinden. Wat is de boodschap achter je startup, wat zijn je beweegredenen die je wilt communiceren? Een sterke boodschap heb je nodig voor klanten en eventuele investeerders die zich  hiermee kunnen identificeren. Als  de boodschap helder is kunnen we de strategie bepalen. Met het juiste stappenplan en de juiste sturing zorgen we ervoor dat jij zelfverzekerd met een mooi business plan als startup kan gaan beginnen.

Doorzetten, groot geloof in je eigen idee en doorpakken zijn de sleutelwoorden voor het starten van een bedrijf. Dit is zeker niet voor iedereen weggelegd. Voordat je je in een groot avontuur stort is het verstandig om goed uit te zoeken wat je zelf echt wil.

Meiden met een Missie kan een investering zijn in jouw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.