Meiden met een Missie


Hulde aan onze kanjers!

17/12/2020

Hulde aan onze kanjers! Geef hen een dikke duim of een lieve reactie!

We vroegen onze uitdeel-vrijwilligers om een korte videoboodschap op te nemen. Zodat jullie ook van hen kunnen horen hoe goed het de mensen doet dat we af en toe een aardigheidje kunnen brengen.

En dat kan natuurlijk omdat jullie onze mondkapjes kopen.

In deze aflevering zien jullie Sandra (Zevenbergschen Hoek en Langeweg), Jolanda (Klundert) en Janneke (Willemstad + Ruigenhilse polder).

Zijn het geen toppers?

Zonder hen en hun grote netwerk kunnen we het niet! Zij weten zoveel mensen te vinden waar een aardigheidje goed terechtkomt.

Binnenkort zie je ook de uitdeelvrijwilligers van de andere kernen.


Met de aangescherpte maatregelen is het pas op de plaats; er wordt alleen nog aan de voordeur afgegeven. Een kort praatje maken ze nog steeds om te horen of alles in orde is (of niet!) maar de uitnodiging om even binnen te komen -en die zij heel vaak krijgen- hoe verleidelijk ook, moet worden afgeslagen.

Toch houden we op deze manier een oogje in het zeil en ondernemen we -in overleg met de mensen zelf- actie als dat nodig is. Zo is er bijvoorbeeld altijd de mogelijkheid om een wijkzuster in te schakelen die dan gaat kijken wat er daadwerkelijk nodig is.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze privacy policy voor details.

OK