Meiden met een Missie


Op koekjesronde in Moerdijk

16/01/2021

Vandaag hebben we een inhaalronde gedaan, omdat we op Donatie Donderdag deze week iets anders te doen hadden.


Behalve ons vaste rondje ouderen in een aantal kernen, deze keer ook iets lekkers de helden van moerdijk schoon. Zij prikken afval wat anderen laten slingeren en dat verdient een compliment.


Ook brachten we wat langs de bewoners van Emmaus Langeweg, Zorgboerderij de Zwanenhoeve en we kwamen 'op de Moerdijk' ook nog Jan de Kapper tegen; altijd een gezellig praatje.


Waar waren we nog meer? Nou ja, kijk zelf maar!

(We waren ook nog o.a. in Zevenbergschen Hoek maar door de harde wind zijn die opnames onbruikbaar, doet zeer aan jullie oren dus dat hebben we er maar  uitgeknipt).


Noot voor de critici: Ja, wij hebben inderdaad een 'vaste ronde' met ouderen waar we nog langs mógen gaan, bijvoorbeeld omdat hun gemeenschappelijke huiskamer nog open is. We kunnen echt niet overal terecht, en dat is terecht!

Soms krijgen we een tip via Messenger van mensen waar we ook eens langs kunnen gaan en dat is op zich heel fijn, want wij weten in alle 11 kernen écht niet waar alle ouderen wonen. We doen echt wat we kunnen en aarzel niet om een suggestie te doen. Je mag altijd een adres doorgeven. Het is zonder jullie hulp echt niet te doen om op zoek te gaan naar mensen. Vandaar dat jullie ons vaker op dezelfde locaties terug zien, daar zijn zaken coronaproof geregeld.

Op de bonnefooi gaan; daar is ècht niet iedereen van gediend, dus geef je een adres aan ons door, zorg dan wel dat die mensen er ook echt op zitten te wachten.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze privacy policy voor details.

OK